keçeden geyik şaraplık

merhaba :) bizim dükkanda yılbaşı hazırlıkları henüz bitmedi sevgili dostlar sevgili fiamma şule ablamızı bilmeyen yoktur heralde dillere destan kocakarılarını hele :)) işte bu şaraplığın çıkış noktası sevgili şule ablamın duygu bunu sen yaparsın sözü sonuçmu bizim masum yılbaşı geyiği rudolf önce dişi oldu sonra süslendi püslendi yetmedii bide tütü giydi :) sahibi çok beğendi ama bi sorun var bizim sofrada şarap olmayacak yılbaşında dolayısıyla bu geyiğin diğer eşi bizim sofrada kolalık olacak sanırım :))

3 yorum:

  1. Evet dedim yaparsan sen yaparsın Duygucuğum diye,ki yanılmadım da... Elin ve gördüğüm işlerin temiz, yüreğin dopdolu bir de bonus taklikçilikte uzak yaratma sevgin olunca keyfime keyif kattı her aşaması... Sonuçta bir harika oldu, yüreğine sağlık canım...

    YanıtlaSil
  2. şu robot musun uygulamasını kaldırıp onun yerine denetleyerek yayınlayı yap blogun için Duygucuğum, o robot olmadığımı kanıtlayana kadar atlayıp geleceğim yanına neredeyse yazacaklarımı yazmak yerine:))) Bu ortamda robot olmaz, hobisi olan insanlar hobileri ile robotlaşır sadece:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aah şule ablacııım ahhh blog tasarımcımdan 10 gündür haber alamıyorum ve index dosyaları olmadığı için değiştiremediim :((( hanımefendinin hayatından endişe ediyorum artık umarım sağsalimdir şuan başka bir arkadaş o motoru kaldırıp diğer dosyaları eklemek için uğraşıyor en kısa zamanda herkesi o robottan kurtarıcam :) güzel düşünceli ablam çok teşekkürler ..

      Sil